Issue on device IDE

Discussion in 'Beta Versions' started by corwin42, Apr 25, 2009.

  1. corwin42

    corwin42 Expert Licensed User

    In previous versions of the device DIE if you typed a . (dot) after an object name or control name then a list popped up with all members and properties. This does not work anymore.

    Greetings,
    Markus
     
  2. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    I can't reproduce this problem.
    Can you upload a small program in which you don't get this list?
     
  3. agraham

    agraham Expert Licensed User

    It's not the program. In the new device VGA IDE I get the popup help. If I load the same program into the QVGA IDE I don't get the popup there either.
     
  4. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    Do you never see the list? Even if you create a new program with one form and write Form1. ?
     
  5. agraham

    agraham Expert Licensed User

    Odd! You are right, I do get it then.

    EDIT :- Sorry, looks like a problem with Autocomplete on my Resco keyboard was confusing me (easily done nowadays :()
     
    Last edited: Apr 25, 2009
  6. corwin42

    corwin42 Expert Licensed User

    Just tried it. I never get the popup list. Even if I create a new program.

    I have an ASUS A696 QVGA Device with WM6 Classic if this is important.
     
  7. corwin42

    corwin42 Expert Licensed User

    Strange. I didn't change anything but now it works without a problem. I have done a soft reset of my device. Perhaps this was the solution.

    Thanks,
    Markus
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice