Android Question labels not showing up

Discussion in 'Android Questions' started by shb777, Aug 8, 2018.

  1. shb777

    shb777 Active Member Licensed User

    When I add labels in the designer, it's giving them an alpha level of 0 so they don't show up
     
  2. DonManfred

    DonManfred Expert Licensed User

    What do you expect? 0 = Fully transparent
     
  3. Peter Simpson

    Peter Simpson Expert Licensed User

    That's so true ;)

    Change the label color from Default to another color, then change the alpha to 255.
     
    Last edited: Aug 8, 2018
    DonManfred and BillMeyer like this.
  4. DonManfred

    DonManfred Expert Licensed User

    OffTopic
    You are thinking about you next Holiday? :D
     
    KMatle, Peter Simpson and BillMeyer like this.
  5. Peter Simpson

    Peter Simpson Expert Licensed User

    Yes, we are currently looking at Turkey as an option, but something tells me that you already know that lol ;)
     
  6. shb777

    shb777 Active Member Licensed User

    but why is the default alpha level setting 0
     
  7. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    Labels are transparent by default. The text should still appear.
     
    Peter Simpson likes this.
  8. shb777

    shb777 Active Member Licensed User

    OK that makes sense thanks
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice