iOS Question [Solved] VideoPlayer - play http not connected with b4xpages

Livio F

Member
Licensed User
Longtime User
Hello everybody.
I'm trying to run the video player with http connection, but without success. With https it's ok. And connect without b4xpages.
Would you know what it could be?

B4X:
VideoPlayer1.LoadVideoUrl("http://c2.auracast.net:8048/stream")
 

Attachments

  • VP.zip
    4.3 KB · Views: 25
  • VPB4xpages.zip
    4.1 KB · Views: 24

moster67

Expert
Licensed User
Longtime User
I am just guessing here. It was ages ago I did something with B4i.
Maybe it is related to what Erel wrote about here:

Try to put:
B4X:
#ATSEnabled: True
in your code
 
Upvote 0

Livio F

Member
Licensed User
Longtime User
I am just guessing here. It was ages ago I did something with B4i.
Maybe it is related to what Erel wrote about here:

Try to put:
B4X:
#ATSEnabled: True
in your code
Hello monster67.
I read the article. I tried but without success.
Did you see the difference between the examples?
-The http connection works without the "ATS" declaration in the attached example B4I(vp.zip).
-The http connection does not work in the example on B4Xpages.
 
Upvote 0

Livio F

Member
Licensed User
Longtime User
Hello monster67.
I read the article. I tried but without success.
Did you see the difference between the examples?
-The http connection works without the "ATS" declaration in the attached example B4I(vp.zip).
-The http connection does not work in the example on B4Xpages.

It works with the statement below:
B4X:
#ATSEnabled: True
#PlistExtra: <key>NSAppTransportSecurity</key><dict><key>NSAllowsArbitraryLoads</key><true/>
#PlistExtra: </dict>

 
Upvote 0
Top