Bug? [CLOSED] httputils2 library v2.01 bug ?

lemonisdead

Well-Known Member
Licensed User
Hello,

I have seen a strange behaviour while using httputils2 library with Phone library (v 2.25) : I have got the PhoneEvents ConnectivityChanged State in return instead of the content I wanted to download. Of course, I have checked that I didn't use a common/global variable for that.

So I have played in debug mode and was able to reproduce it (shown in the logs below where you can see the word CONNECTING).



The app I am working on is for a client but I can provide the code via email if required.
 

lemonisdead

Well-Known Member
Licensed User
Thanks for your reply. The image posted was an example screenshot taken after many lines of many trials and the httputils2service was already started.
Your idea about isolating a part of code is good and I am working on this. I will post the project after removing the critical information.
About LogColor : like you, I do appreciate to distinguish the parts of the app / activities / services I am working on, letting the black color to raw data :)
 

lemonisdead

Well-Known Member
Licensed User
Hello,

Here is the Project's file. I had to rewrite some code after having deleted some modules and had to create a web service on another server for getting the web IP. Reason why I am late. I have tested the code and was able to generate the error twice by closing the data and activating it again multiple times.
 

lemonisdead

Well-Known Member
Licensed User
I think I've got it and removed the Project file from the previous post because of an error I made when removing some code. With less code it was easier to understand that the problem appears when I kill the services / restart them quickly. But there should not have any interaction between the Phone library and the httputils2 one.
 

lemonisdead

Well-Known Member
Licensed User
What is wrong : I have received the word "Connecting" from the PhoneEvents instead of what I was downloading
 

lemonisdead

Well-Known Member
Licensed User
Thanks a lot Erel, it is the same. But after having added the snippet, I can see it comes from elsewhere than the library.

So, I propose to close the bug report and will come back. I am sorry for the disturb. I have really thought it was from the httputils2 library.



 
Top