1. *** New version of B4J is available ***
    B4J v7.8
    Dismiss Notice

Copy/paste inside forum doesn't work

Discussion in 'Forum Discussion' started by Cableguy, May 22, 2019.

  1. Cableguy

    Cableguy Expert Licensed User

    Hi Erel,

    A few weeks ago I started noticing that if I try to copy some text from a thread, and past it to another, it doesn't work.
    I believe the issue lies in the copy part, as I am able to paste from outside into a thread...
     
  2. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    It is probably a problem on your side. It works fine here and nothing (that I can think of) has changed on the forum.

    Try it with a different browser.
     
  3. José J. Aguilar

    José J. Aguilar Well-Known Member Licensed User

    Works here too, next line is copied from your post Cableguy

    A few weeks ago I started noticing that if
     
  4. sorex

    sorex Expert Licensed User

    maybe you have a teamviewer session open in the background or another application that captures clipboard actions?
     
  5. Cableguy

    Cableguy Expert Licensed User

    Nop, nothing of sorts... I will try different browsers, this behaviour is in Edge!
     
  6. MathiasM

    MathiasM Member Licensed User

    I just tried it using Edge, and it did work here. Maybe some browser plugin acting weird? Just thinking..
     
  7. Filippo

    Filippo Expert Licensed User

    I had the same problem a few weeks ago, but do not ask me what I did to make it work again, because I do not know. :(
     
  8. Cableguy

    Cableguy Expert Licensed User

    So i'm not crazy!!
    In Chrome and Firefox it all works
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice