Device emulator and BinaryFile

Discussion in 'Questions (Windows Mobile)' started by Elrick, Dec 13, 2008.

  1. Elrick

    Elrick Member Licensed User

    Hello! Currently i have no PDA. I've tried to send POST request to my server as it was described in many threads here. All works fine on the desktop and on the friend's device. When i tried to run compiled prog on the Microsoft Device Emulator (WM6 pro) i always get an standard error ("you've got an error... blah-blah-blah... it canot be described becuse something is missing blah-blah-blah". Something like it:) ) somewhere here:
    when i'm using stream from BinaryFile. Is it normal?
     
  2. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    Is the emulator connected to the internet?
    I'm afraid I didn't succeed with connecting the emulator to the internet.
     
  3. agraham

    agraham Expert Licensed User

    I haven't tried it but according to p148 of the book "Microsoft Mobile Development Handbook" -

    "... when cradled the emulator can connect to the Internet using the computer's Internet connection ... you can cradle it by using the Actions menu"
     
  4. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    I tried it but it didn't help. Probably because I'm working with Vista (64 bit) which uses Mobile Center instead of Activesync.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice