B4R Question dont run log() command

Discussion in 'B4R Questions' started by vali khandangoll, Jul 2, 2019.

  1. Hi all of you.
    I have a very simple problem.
    I use log("hello") command in my B4R project but do not show any text when run that.

    thanks.
     
  2. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    You need to provide more information.
    Device? Bandwidth? What do you see in the logs?
     
  3. rbghongade

    rbghongade Active Member Licensed User

    Check the baud rates at both the microcontroller and PC logger ends. They should be same.
     
    ivan.tellez likes this.
  4.  

    Attached Files:

    • prg.jpg
      prg.jpg
      File size:
      124.5 KB
      Views:
      64
  5.  

    Attached Files:

    • prg.jpg
      prg.jpg
      File size:
      124.5 KB
      Views:
      69
  6. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    Are you able to see the logs with Arduino IDE?
     
  7. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    Another thing, try to reset the board after the program runs. I have a device that only starts logging after a reset.
     
  8. hi.
    I reset arduino board and didnot currect.
    this problem evented when I installed new version of B4R.

    i think this problen never be solve. I must use LCD for view log.
    thanks.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice