Salam 1Malaysia

aeric

Active Member
Licensed User
Hi kawan2 dari Malaysia! Saya aeric. Nampak thread ni kosong jadi saya hantar mesej pertama dan mulakan thread. Tak tau kenapa dan bila thread ni diwujudkan tapi kalau sesiapa nak bincang apa2 tentang B4X dalam Bahasa Malaysia, saya cuba untuk membalas. ;)
 

dZouL IT

Member
Licensed User
Hi @aeric apa khabar. Saya pun baru perasan ada thread ni. Tak berapa melayari forum B4X lately. Yang saya perasan, hanya u and me saja kat sini. Tak pasti kalau ada lagi
 

aeric

Active Member
Licensed User
Khabar baik dZoul IT. Kebelakangan ini, saya pun sudah kurang kunjung forum ni. Sibuk dengan kerja baru. Macam mana pun, selamat berkenalan. ;)
 

aeric

Active Member
Licensed User
Hi B4X member Malaysia, saya akan mengadakan preview kelas mobile apps pada Sabtu ni di office saya. Kalau siapa lapang dan berada di KL boleh datang. Sila PM saya. Terima kasih.
 
Top