Bug? Send to UI Cloud (b4i 1.80 beta)

Discussion in 'iOS Bugs & Wishlist' started by Filippo, Jan 16, 2015.

  1. Filippo

    Filippo Expert Licensed User

    Hi,

    When I try I get this error:
    B4i_v1.80_beta_1.JPG
    B4i_v1.80_beta_2.JPG
     
  2. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    Can you translate the second message?
     
  3. Filippo

    Filippo Expert Licensed User

    de = Der angegebene Datei ist keine Anwendung zugeordnet
    en = The specified file is no application
     
  4. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    Seems like it fails to open the browser for some reason. Do you get the same error message with B4A UI Cloud?
     
  5. Filippo

    Filippo Expert Licensed User

    Yes :(
    I use Firefox 33.1.1
     
  6. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    I also use Firefox. Probably something with the association:
    [​IMG]
     
    Filippo likes this.
  7. Filippo

    Filippo Expert Licensed User

    Thank you Erel!
    there is nothing that you can not. :)
     
  8. ilan

    ilan Expert Licensed User

    i have the same problem and i use chrome...
     
  9. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    You will need to configure the HTTP protocol in the table above.
     
  10. ilan

    ilan Expert Licensed User

    ok thanx i will try it...
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice