Android Question [SOLVED]Error when trying to run app on my tablet or phone in debug mode

Discussion in 'Android Questions' started by jayel, Apr 10, 2015.

  1. jayel

    jayel Active Member Licensed User

    I get :
    And on my tbalet screen I get = RoboCars has stopped

    Can somebody please help me?

    Greets John
     
  2. DonManfred

    DonManfred Expert Licensed User

    What is the content of your Process_Global sub?
     
  3. jayel

    jayel Active Member Licensed User

    Code:
    Sub Process_Globals
        
    'These global variables will be declared once when the application starts.
        'These variables can be accessed from all modules.

        
    Dim pubGebruiker As gebruiker
        
    Dim Const POSITION_TOP_LEFT As Int  = 1
        
    Dim Const POSITION_TOP_RIGHT As Int = 2
        
    Dim Const POSITION_BOTTOM_LEFT As Int = 3
        
    Dim Const POSITION_BOTTOM_RIGHT As Int = 4
        
    Dim Const POSITION_CENTER As Int = 5
        
        
    Dim URLstring As String = "http://bla.bla.bla/"
     
        
    Dim buttonresult As List
        
    Dim carchoice As Map
    End Sub
    I got the error in debug (legacy) but not in debug (rapid).
    And also in release mode my apk doesn't start it put RoboCars has stopped
     
  4. jayel

    jayel Active Member Licensed User

    Strange that my activity_create has been underlined with curly lines.

    b4A1.PNG
     
  5. jayel

    jayel Active Member Licensed User

    curly lines solved (complained because a bal file was not used).
    But i the error remains, i cannot run my app under debug (legacy) and release.

    Strange, I am e newbie and succesfully made 2 apps for my compagnie.
    This one works in debug (rapid) mode but in all other modes I get an error?
     
  6. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    The problem is in the process_globals sub of cars module.
     
  7. jayel

    jayel Active Member Licensed User

    Ok thanks Erel, I have posted (#3) my code of process globals...
    Is there something wrong there?
     
  8. jayel

    jayel Active Member Licensed User

    Erel,
    You rock, it was the cars module, didn't see that.
    I had the same variable in process_globals and globals....

    thanks Erel.

    And you have a great product !!!!
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice