B4R Question Test Scrolling text led from the example,but it can't work?

Theera

Well-Known Member
Licensed User
From here :-https://www.b4x.com/android/forum/threads/rmax7219ledmatrix.69861/#content

The b4R has compile completely, it is correct. I selected board is NodeMCU v1(NodeMCU v.3 has wifi) insteadofWeMos D1.I don't understand,why it doesn't work. I have the log file as belows
Looking for library 'user32'
Adding paths from jna.library.path: null
Trying user32.dll
Found library 'user32' at user32.dll
Looking for library 'shell32'
Adding paths from jna.library.path: null
Trying shell32.dll
Found library 'shell32' at shell32.dll
Looking for library 'Ole32'
Adding paths from jna.library.path: null
Trying Ole32.dll
Found library 'Ole32' at Ole32.dll
Loading configuration...
Initializing packages...
Preparing boards...
Verifying...
C:\Program Files (x86)\Arduino\arduino-builder -dump-prefs -logger=machine -hardware C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware -hardware C:\Users\Theera Soontornwongs\AppData\Local\Arduino15\packages -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\tools-builder -tools C:\Program Files (x86)\Arduino\hardware\tools\avr -tools .....
...
...
...

Uploading
C:\Users\Theera Soontornwongs\AppData\Local\Arduino15\packages\esp8266\tools\esptool\0.4.13/esptool.exe -vv -cd nodemcu -cb 115200 -cp COM3 -ca 0x00000 -cf C:\Users\THEERA~1\Desktop\TestB4R\Objects\bin/src.ino.bin
esptool v0.4.13 - (c) 2014 Ch. Klippel <ck@atelier-klippel.de>
setting board to nodemcu
setting baudrate from 115200 to 115200
setting port from COM1 to COM3
setting address from 0x00000000 to 0x00000000
espcomm_upload_file
espcomm_upload_mem
setting serial port timeouts to 1000 ms
opening bootloader
resetting board
trying to connect
flush start
setting serial port timeouts to 1 ms
setting serial port timeouts to 1000 ms
flush complete
espcomm_send_command: sending command header
espcomm_send_command: sending command payload
read 0, requested 1
trying to connect
flush start
setting serial port timeouts to 1 ms
setting serial port timeouts to 1000 ms
flush complete
espcomm_send_command: sending command header
espcomm_send_command: sending command payload
espcomm_send_command: receiving 2 bytes of data
espcomm_send_command: receiving 2 bytes of data
espcomm_send_command: receiving 2 bytes of data
espcomm_send_command: receiving 2 bytes of data
espcomm_send_command: receiving 2 bytes of data
espcomm_send_command: receiving 2 bytes of data
espcomm_send_command: receiving 2 bytes of data
espcomm_send_command: receiving 2 bytes of data
Uploading 261360 bytes from C:\Users\THEERA~1\Desktop\TestB4R\Objects\bin/src.ino.bin to flash at 0x00000000
erasing flash
size: 03fcf0 address: 000000
first_sector_index: 0
total_sector_count: 64
head_sector_count: 16
adjusted_sector_count: 48
erase_size: 030000
espcomm_send_command: sending command header
espcomm_send_command: sending command payload
setting serial port timeouts to 15000 ms
setting serial port timeouts to 1000 ms
espcomm_send_command: receiving 2 bytes of data
writing flash
................................................................................ [ 31% ]
................................................................................ [ 62% ]
................................................................................ [ 93% ]
...............
********************* PROGRAM STARTING ****************
 
Last edited:

Theera

Well-Known Member
Licensed User
Myconect of wire are these

Din.pin is d7
CS pin.is d8
CLK.pin.is.d5
Vcc.pin.is Vin
GND.pin.is g
 

Attachments

Theera

Well-Known Member
Licensed User
Top