Android Question Breakpoints issue

Alex_197

Well-Known Member
Licensed User
Longtime User
I opened my project - it's Default B4A project.
I see that one of the activity has 2 breakpoints. I removed them by clicking Remove All breakpoints in Edit menu. I see that they are gone. Then I closed the IDE, started it again and opened the same project. All breakpointys are still there. Then I added a breakpoint to one of the modules and what I noticed that unlike breakpoints added to activity there is no breakpoints marks on the right side

Created a small Default project. The same problem. What I've noticed that after I removed all breakpoints and closed the IDE that in project meta file all breakpoints are still there. I attached this test project.

What happened and how to fix it? I tried Clean Project. Didn't help.

My IDE version is 11.80.

Thank you.
 

Attachments

  • Activity.png
    Activity.png
    97.6 KB · Views: 41
  • module.png
    module.png
    114.8 KB · Views: 41
  • BreakPoints.zip
    9.2 KB · Views: 47
Last edited:

Alex_197

Well-Known Member
Licensed User
Longtime User
What I also noticed that if I recompile the project after I remove all breakpoints the meta file was updated and all of them are gone complitly but if I just closed the project and reopen - they are still there.
 
Upvote 0

teddybear

Well-Known Member
Licensed User
After removing all breakpoints, save and exit. reopen it see if breakpoints exist?
 
Upvote 0

Alex_197

Well-Known Member
Licensed User
Longtime User
After removing all breakpoints, save and exit. reopen it see if breakpoints exist?
Did it 5 times. Only if I recompile the project they are gone. If I remove them, closed the IDE, started again. reopened project - they're still there.
 
Upvote 0

teddybear

Well-Known Member
Licensed User
Did you do save after removing them?
 
Upvote 0

teddybear

Well-Known Member
Licensed User
What information is in your meta file? such as ModuleBreakpoints?
 
Upvote 0

Alex_197

Well-Known Member
Licensed User
Longtime User
What information is in your meta file? such as ModuleBreakpoints?
B4X:
oduleBreakpoints5=
ModuleBreakpoints50=
ModuleBreakpoints51=
ModuleBreakpoints52=
ModuleBreakpoints53=
ModuleBreakpoints54=
ModuleBreakpoints55=
ModuleBreakpoints56=
ModuleBreakpoints57=
ModuleBreakpoints58=
ModuleBreakpoints59=
ModuleBreakpoints6=
ModuleBreakpoints60=5334
ModuleBreakpoints61=
ModuleBreakpoints62=
ModuleBreakpoints63=
ModuleBreakpoints64=
ModuleBreakpoints65=
ModuleBreakpoints66=
ModuleBreakpoints67=
ModuleBreakpoints68=

Tried again - removed this breakpoint, closed the IDE. started IDE, opened the project - still there.
Removed this breakpoint, clicked Save, closed the IDE. started IDE, opened the project - gone.

Weird, I tried to click Save after I removed them and it didn't work.
 
Upvote 0

teddybear

Well-Known Member
Licensed User
Delete meta file, reopen project. redo and see if the issue still exists?
 
Last edited:
Upvote 0
Top