Android Question Error in Multipartpost.CreatePostRequest

Discussion in 'Android Questions' started by Johnson Samuel, Jun 14, 2019 at 5:19 PM.

  1. Johnson Samuel

    Johnson Samuel Member Licensed User

    I am sending an image to php server. Image is uploaded to the directory correctly , but i am getting this error in b4A program in release mode. I am uploading the image using Multipartpost.CreatePostRequest

    java.lang.Exception: Sub 1_responsesuccess was not found.
    at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:192)
    at anywheresoftware.b4a.BA$2.run(BA.java:360)
    at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:739)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:135)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5268)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:902)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:697)

    This happens only in release mode. but in Debug mode there is no error. Can anyone help in this . Is there any way by which i can upload an image to php server file dir.
     
  2. DonManfred

    DonManfred Expert Licensed User

    Use the library and not a changed module.
    The error comes from a change you did i guess....

    Switch to okhttputils2 and use the library itself. It has Postmultipart included already.
     
    Erel likes this.
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice