iOS Question Problem - compiling for second time (or third forth)

DKnowles

Member
Licensed User
Hi Erel

using v1.5 of B4i when I debug the B4i the first time after opening the B4i application it compiles via your server no problem and runs fine, but if I then make a change to the code and recompile, it does not go to your server and generates the following error.

Parsing code. 0.01
Compiling code. 0.09
Compiling layouts code. 0.02
Compiling debugger engine code. Error
javac 1.7.0_67
shell\src\com\dbManagementSystems\myDataCollector\b4i_httputils2service.java:54: error: cannot find symbol
b4i_httputils2service_subs_0._process_globals();
^
symbol: variable b4i_httputils2service_subs_0
location: class b4i_httputils2service
1 error

Any help would be appreciated
David
 

DKnowles

Member
Licensed User
Which files do you see in: shell\src\com\dbManagementSystems\myDataCollector\ (when this error happens)?

Where is the project saved?
First = how do I look in shell\src\com\dbManagementSystems\myDataCollector\ ?

second saved in "C:\Users\David Knowles\Documents\B4i\myDataCollector\"

The AppID name thing was com.dbManagementSystems.myDataCollector , using push so not a wild card one (ps that works great :) )
 

DKnowles

Member
Licensed User
It should be under the Objects folder.

Do you see this issue if you create a new project?
Thanks, Erel

Recreated the project from scratch and added in all the modules, now compiles without having to open and close b4i each time. Great Thanks for the help.

David
 
Top