iOS Question Strange Error-Code will no longer run in debug

MrKim

Well-Known Member
Licensed User
No changes were made, code was just stopped and restarted
Happens on line Root.LoadLayout("Main") :
B4X:
Private Sub B4XPage_Created (Root1 As B4XView)
    Root = Root1
    'load the layout to Root
    Root.LoadLayout("Main")
Release Works, this is only in debug mode.
I have cleaned, opened and resaved Main, closed and reopened B4i
This happened once before about 3 or 4 weeks ago. Went to bed and the next day it worked.

Error
B4X:
Application_Start
Error occurred on line: 111 (B4XMainPage)
Error opening stream (/private/var/mobile/Containers/Data/Application/0EE40C9D-50F3-4D08-AB3E-9BAE07D67903/tmp/virtual_assets/main.bil): Error Domain=NSPOSIXErrorDomain Code=2 "No such file or directory" UserInfo={_kCFStreamErrorCodeKey=2, _kCFStreamErrorDomainKey=1}
Stack Trace: (
  CoreFoundation       <redacted> + 252
  libobjc.A.dylib      objc_exception_throw + 56
  CoreFoundation       <redacted> + 0
  AlAPlist             -[B4IFile OpenInput::] + 440
  AlAPlist             -[B4ILayoutBuilder loadLayout:::] + 604
  AlAPlist             -[B4IPanelWrapper LoadLayout::] + 204
  AlAPlist             -[B4XViewWrapper LoadLayout::] + 100
  CoreFoundation       <redacted> + 144
  CoreFoundation       <redacted> + 292
  AlAPlist             +[B4I runDynamicMethod:method:throwErrorIfMissing:args:] + 1608
AlAPlist             -[B4IShell runMethod:] + 448
AlAPlist             -[B4IShell raiseEventImpl:method:args::] + 2172
AlAPlist             -[B4IShellBI raiseEvent:event:params:] + 1580
AlAPlist             +[B4IDebug delegate:::] + 80
AlAPlist             -[b4i_b4xmainpage _b4xpage_created::] + 408
CoreFoundation       <redacted> + 144
CoreFoundation       <redacted> + 292
AlAPlist             +[B4I runDynamicMethod:method:throwErrorIfMissing:args:] + 1608
AlAPlist             -[B4ICommon CallSubDebug4::::] + 1080
AlAPlist             -[B4ICommon CallSubDebug2::::] + 372
AlAPlist             -[b4i_b4xpagesmanager _createpageifneeded::] + 1196
AlAPlist             -[b4i_b4xpagesmanager _showpage::] + 892
AlAPlist             -[b4i_b4xpagesmanager _addpage:::] + 1596
AlAPlist             -[b4i_b4xpagesmanager _addpageandcreate:::] + 688
AlAPlist             -[b4i_b4xpagesmanager _initialize:::] + 2032
AlAPlist             -[b4i_main _application_start:] + 772
CoreFoundation       <redacted> + 144
CoreFoundation       <redacted> + 292
AlAPlist             +[B4I runDynamicMethod:method:throwErrorIfMissing:args:] + 1608
AlAPlist             -[B4IShell runMethod:] + 448
AlAPlist             -[B4IShell raiseEventImpl:method:args::] + 2172
AlAPlist             -[B4IShellBI raiseEvent:event:params:] + 1580
AlAPlist             __33-[B4I raiseUIEvent:event:params:]_block_invoke + 60
libdispatch.dylib    <redacted> + 24
libdispatch.dylib    <redacted> + 16
libdispatch.dylib    <redacted> + 1068
CoreFoundation       <redacted> + 12
CoreFoundation       <redacted> + 1924
CoreFoundation       CFRunLoopRunSpecific + 436
GraphicsServices     GSEventRunModal + 104
UIKitCore            UIApplicationMain + 212
AlAPlist             main + 128
libdyld.dylib        <redacted> + 4
)
Application_Active
Any help appreciated
 

MrKim

Well-Known Member
Licensed User
Try to uninstall the debug app. Clean the project and run again.
What debug app? Where? I have my App and B4i Bridge installed on the iphone
A search here for debug app turns up nothing.
 
Top