iOS Question WKWebView1 is not show page

cdsnl

Member
Licensed User
Longtime User
Hi
Probably a stupid question.
Why is my app not showing my internet page in the WKWebView.
The only thing I see is WKWebView1.

This the code I use
B4X:
Private Sub Application_Start (Nav As NavigationController)
    NavControl = Nav
    Page1.Initialize("Page1")
    Page1.Title = "Title"
    Page1.RootPanel.LoadLayout("web")
    NavControl.ShowPage(Page1)
    WKWebView1.LoadUrl("https://www.google.com")
End Sub

In the web.bil I have a component WKWebView.
I have MinVersion set to 8.
ATSEnabled to True

My device is iPhone 7 plus with iOS13.6

Thanks
Andre
 

cdsnl

Member
Licensed User
Longtime User
Thanks, when I run your example. The page remain empty. Just like my app.
Any idea?
Thanks
 
Upvote 0

cdsnl

Member
Licensed User
Longtime User
Version 6.80. Bought the license yesterday, So I assume I have the latest version.
Can it be something with the certificate of provision file?
 
Upvote 0

cdsnl

Member
Licensed User
Longtime User
When I install the app, from builder webpage and I start the app I get screen1.jpg.
When I then click on WebView and get screen2.jpgs
 
Upvote 0

cdsnl

Member
Licensed User
Longtime User
retry, the files were too big
This is the app I got from post#2
 

Attachments

  • screen1.jpg
    screen1.jpg
    214.4 KB · Views: 81
  • screen2.jpg
    screen2.jpg
    236 KB · Views: 86
Upvote 0

cdsnl

Member
Licensed User
Longtime User
Thank you, now I see. That was not clear to me, how that works. I am used to the B4A.
I said in the beginning it is a stupid question.
Sorry about that, thanks for help.
 
Upvote 0
Top