Bug? Error when opening a project

Discussion in 'Bugs & wishlist' started by Brad, May 12, 2015.

  1. Brad

    Brad Active Member Licensed User

    I created a small simple project yesterday and when I tried to open it today I got the attached error message. After I dismiss the error it then opens up the default blank project. I've used B4A since version 1 and never had this happen. I'm using 4.30 and Win 8.1. I can open other projects so it's something with this one. I can easily re-create it but I'm worried it might happen to a more complex project.

    B4AError.jpg
     
  2. Brad

    Brad Active Member Licensed User

    After creating this thread I attempted to open the project once more and discovered that it had selected the correct libraries but the code window was the default blank.
     
  3. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    Open the B4A file with a text editor and check its content.
     
  4. Brad

    Brad Active Member Licensed User

    It opens fine with notepad++ and I'm able to see all of my code.
     
  5. Erel

    Erel Administrator Staff Member Licensed User

    Can you upload the project?
     
  6. Brad

    Brad Active Member Licensed User

    Found the problem. The bad line in the b4a file was: build1=,brad.wifiscanner instead of: build1=default,brad.wifiscanner. For some reason 'default' was missing.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice