B4J Tutorial [ABMaterial] CustomJQPlot

Discussion in 'B4J Tutorials' started by Mashiane, Nov 27, 2016.

  1. Cableguy

    Cableguy Expert Licensed User

    I had no issues running the 3.5 demo's "out from the box"... I'm not at my computer so I can't help further... Sorry
     
    joulongleu likes this.
  2. alwaysbusy

    alwaysbusy Well-Known Member Licensed User

    What is the version of jServer you are running?
     
    joulongleu likes this.
  3. MbedAndroid

    MbedAndroid Active Member Licensed User

    2.80 alain. I recently downloaded b4j 5.9
     
    joulongleu likes this.
  4. MbedAndroid

    MbedAndroid Active Member Licensed User

    test 1: only updating the jar/xml : no error message, but the screen is a mess
    test 2: took the ABMApplication.bas from 3.5 , and the error is there
     
    joulongleu likes this.
  5. MbedAndroid

    MbedAndroid Active Member Licensed User

    @mashy: got the Qplot working, downloaded again the files. Might be one was missing

    Must say: its FAST loading. Time to play a little with these charts
     
    joulongleu and Mashiane like this.
  6. MbedAndroid

    MbedAndroid Active Member Licensed User

    the gauges are a mess. Size is ok in Chrome, IE and FF are messed up. Dont know exactly why.
    Lineplots are ok, fast loading, stripped all what's not needed, i can use those for my weather/domotica system
     
  7. Mashiane

    Mashiane Well-Known Member Licensed User

    Attach some screen shots, I have just downloaded the latest package for JQPlot, will test with 3.75. Thanks for the heads up
     
  8. MbedAndroid

    MbedAndroid Active Member Licensed User

    [​IMG][/url] [​IMG] [​IMG][/IMG] as example Chrome and Firefox[​IMG] [​IMG]
     
  9. MbedAndroid

    MbedAndroid Active Member Licensed User

    another thing i discovered: you cant put the graphic into a container??o_O
     
  10. MbedAndroid

    MbedAndroid Active Member Licensed User

    the problem with the Gauges: running it on a Pi, its correct. Using same browser Firefox running the app local on my PC i got this issue.
     
Loading...