iOS Question (Solved) Download Last Build does something.... but what?

DoctorDebug

Member
Licensed User
Longtime User
I have an ios app, compiles and run fine in IDE and bridge, then compiles and installs fine (again via bridge) when selecting "Build Release App". But then clicking on "Download Last Build" does nothing - no error, no file, nothing. Using Hosted Builder.

Thanks

Add: Running B4I 5.3 on Windows 10
 
Last edited:

DoctorDebug

Member
Licensed User
Longtime User
OK Erel, I really need your help. A couple years ago I created a beta-test in b4i and this part was extremely quick and easy. I do not know what I am doing wrong. When I say "Download Last Build" it is silent... no notifications, but it creates a tmp.zip file in objects. I have added screen shots to show you the file layout. There is no ipa file. There is a file with no extension that I renamed to .IPA and tried installing it on a couple other devices (udid is in provisioning profile) and it seemed to install (using OTA) but just displayed the grey box - clicking on it does nothing. Can you think of anything I am doing wrong here? Thanks so much.

compile.txt has the output from when I build the release app.

My build configuration has full,release in it

Included picture of iphone screen showing "dead" app icon.
 

Attachments

  • b1.PNG
    b1.PNG
    11.9 KB · Views: 162
  • b2.PNG
    b2.PNG
    5.1 KB · Views: 155
  • b3.PNG
    b3.PNG
    6.4 KB · Views: 161
  • b4.PNG
    b4.PNG
    35.8 KB · Views: 173
  • Compile.Txt
    408 bytes · Views: 161
  • WIN_20190111_15_20_18_Pro.jpg
    WIN_20190111_15_20_18_Pro.jpg
    156.8 KB · Views: 153
Last edited:
Upvote 0

DoctorDebug

Member
Licensed User
Longtime User
At some point, it started writing the IPA file to the folder... I think it was a permissions issue but nevertheless I am back in business.
 
Upvote 0
Top